Αμφίβολος ο Ναβάρο

Τραυματίας αποχώρησε από την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Μακάμπι ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο κι ενδέχεται να χάσει τους πρώτους δύο αγώνες της προημιτελικής σειράς με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.
Οι Καταλανοί έφτασαν τις 13 νίκες στους 14 αγώνες που έδωσαν για το Top 16, αλλά δεν μπορούν να χαρούν όσο θα ήθελαν, καθώς υπάρχει σοβαρή πιθανότητα, μετά τον Πιτ Μάικλ και τον Χαβιέρ Ραμπασέδα να μην έχουν στη σύνθεσή τους για τις προσεχείς δέκα ημέρες, τον «La Bomba».
Η εκτίμηση της κατάστασης του έμπειρου «μπόμπερ» θα εκτιμηθεί την Παρασκευή (5/4), με τον Τσάβι Πασκουάλ να ελπίζει σε ευχάριστα νέα. Βέβαια παρά τις απουσίες οι Καταλανοί παραμένουν πανίσχυροι. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η εμφάνιση του άγνωστου στο ευρύ κοινό, Αρμπίνες ο οποίος κόντρα στους πρωταθλητές Ισραήλ σκόραρε 21 πόντους.
