Skip to main content

Πλήρωσε τα λάθη του

| Ευρωλίγκα

1 erythros pao

Ο Παναθηναϊκός για ένα ακόμα παιχνίδι εκτός έδρας ήταν κατώτερος των περιστάσεων στα κρίσιμα κι έχασε από τον Ερυθρό Αστέρα με 72-66.

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν απαράδεκτα τον αγώνα και βρέθηκαν να χάνουν 16-0, ωστόσο σιγά-σιγά μάζεψαν το σκορ και πλησίασαν.

Ο Κένι Γκάμπριελ βοήθησε τα μέγιστα, αλλά ήταν σχεδόν μόνος του. Στο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν προβάδισμα έξι πόντων (39-33) κι όλα ήταν ανοικτά.

Η τρίτη περίοδος ανήκε στους φιλοξενούμενους οι οποίοι συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο του ρυθμού και στο 30' είχαν μειώσει στον πόντο (57-56).

Με τον φωτεινό πίνακα να γράφει 64-63 ο Παναθηναϊκός «κόλλησε» στην επίθεση και δεν προσπέρασε σε τρεις περιπτώσεις. Αυτό το πλήρωσε καθώς έβαλε όλους κι όλους τρεις πόντους στο τελευταίο πεντάλεπτο και μοιραία ηττήθηκε με 72-66.

Αρκετά λάθη από τον Τσάβι Πασκουάλ στο κοουτσάρισμα, αν και η ομάδα του αμυντικά τα πήγε καλά.

Ο Κένι Γκάμπριελ με 23 πόντους ήταν με διαφορά ο κορυφαίος. Για τους νικητές ο Κούζμιτς ξεχώρισε με δέκα πόντους και 14 ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 20-14, 39-33, 57-56, 72-66