Skip to main content

«Ζωντανή» η Μπιλμπάο

| Eurocup

Εκτός έδρας ήττα από την Ουλμ με 81-85 υπέστη η Μπιλμπάο αλλά στον επαναληπτικό προημιτελικό του Eurocup που θα διεξαχθεί στην έδρα της, έχει την ικανότητα να ανατρέψει την κατάσταση και να προκριθεί.

Οι Γερμανοί αποτελούν την ευχάριστη έκπληξη της διοργάνωσης κι αποδείχτηκαν σκληρό καρύδι κόντρα στην ομάδα του Φώτη Κατσικάρη.

Λίγο πριν το τέλος μάλιστα είχαν προβάδισμα δώδεκα πόντων (85-73), αλλά οι Βάσκοι έτρεξαν ένα σερί 8-0 και μείωσαν σε ικανοποιητικά επίπεδα που τους επιτρέπουν να πηγαίνουν ως φαβορί στη ρεβάνς της προσεχούς εβδομάδας.

Κορυφαίος για τους νικητές ο Μπράιαντ ο οποίος έστησε πάρτι και σταμάτησε στους τριάντα πόντους, ενώ για την Μπιλμπάο πάλεψε ο Κώστας Βασιλειάδης (21 π.). Καλός ο Νίκος Ζήσης με τέσσερις ασίστ κι έντεκα πόντους.