Τα "καγκουρό" είχαν κέφια...
| Κόσμος

Η Αυστραλία μετά την πρώτη της ήττα από την Κίνα, ξέσπασε στο δεύτερο φιλικό ματς στο Περθ και νίκησε σήμερα (Κυριακή) με 85-50 (40-19). Οι Μπούμερς από την αρχή πήραν μία σημαντική διαφορά και με εξαίρεση ένα διάστημα στο τρίτο δεκάλεπτο που οι Κινέζοι μείωσαν (54-35), δεν συνάντησαν αντίσταση.
Ο Νεβίλ (2.18), ήταν ο κορυφαίος παίκτης της Αυστραλίας με 17 πόντους (6/6 δίπ., 4 ριμπ., 2 κοψίματα), ενώ άλλοι τέσσερις παίκτες τελείωσαν με διψήφιο αριθμό πόντων (Μπερστόου 14, Γκούλντινγκ 13, Γκλίντον 12, Κάντι 11).
Η ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη παρασύρθηκε από τον ρυθμό των γηπεδούχων και στους δύο επόμενους αγώνες με την Αυστραλία που θα γίνουν την Τετάρτη Και την Παρασκευή στο Πεκίνο, θα επιδιώξει να παρουσιάσει βελτιωμένη εικόνα.
