Skip to main content

Μια ανάσα από Γκριν ο Ολυμπιακός!

green

Τον ήθελε, τον κυνήγησε και τον... παίρνει! Ο Ολυμπιακός βρίσκεται μια ανάσα από τον Αμερικανό γκαρντ Ερικ Γκριν (25χρ., 1.93μ.) ο οποίος έχει εμπειρία τόσο από την Ευρώπη, όσο και από το ΝΒΑ.

Αν και ο παίκτης ήθελε να βρεθεί στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ για τρίτη φορά μετά τη θητεία του σε Ντένβερ Νάγκετς και Γιούτα Τζαζ, η πρόταση των «ερυθρολεύκων» δεν τον άφησε καθόλου αδιάφορο. Στον Ολυμπιακό δεν παράτησαν ποτέ την περίπτωσή του και ολοένα και πίεζαν τη πλευρά του παίκτη προκειμένου να αποσπάσουν το τελικό «ναι».

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Αμερικανός γκαρντ βρίσκεται κοντά στους πρωταθλητές Ελλάδας, αφού είναι δύσκολο να αρνηθεί την εξαιρετική πρόταση που του έχει κατατεθεί και η οποία αγγίζει το ένα εκατομμύριο Ευρώ. Μέσα στις επόμενες ημέρες (αν όχι ώρες) αναμένονται οι οριστικές εξελίξεις στο θέμα, με τον παίκτη να δίνει στον Ολυμπιακό την οριστική του απάντηση.

Πάντως στις τάξεις της ομάδας επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία και ο πρώην παίκτης των Ρένο Μπιγκχορνς στο NBDL θα φορέσει τελικά την «ερυθρόλευκη» φανέλα. Να σημειωθεί ότι έχει εμπειρία και από τα ευρωπαϊκά γήπεδα, αφού τη σεζόν 2013-14 ήταν μέλος της Σιένα.