Στο ραντάρ των Χοκς ο Αγραβάνης

Πριν από έναν χρόνο ο Δημήτρης Αγραβάνης είχε επιλεγεί στο νούμερο 59 του ντραφτ από τους Ατλάντα Χοκς και όπως δήλωσε ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας, Γουές Γουίλκοξ, παρακολουθείται στενά από τους ανθρώπους της ομάδας. Τόσο ο φόργουορντ του Ολυμπιακού, όσο και ο Μάρκους Ερικσον της Μπαρτσελόνα.
«Θα διερευνήσουμε τις επιλογές μας, ώστε να τους γνωρίσουμε καλύτερα. Τρέφουμε μεγάλο σεβασμό για τα προγράμματα της Μπαρτσελόνα και του Ολυμπιακού. Οι παίκτες έχουν συμβόλαιο. Σεβόμαστε τις ομάδες τους. Αυτή την στιγμή έχουν τον έλεγχο των παικτών και αυτό είναι κάτι που το κατανοούμε και το εκτιμούμε. Πραγματικά απλά χτίζουμε την σχέση. Δεν υπάρχει κάποια προσδοκία όσον αφορά το χρονοδιάγραμμα για κάθε παίκτη. Ισως περάσουν λίγο χρόνο στην Ατλάντα, είτε αυτό το καλοκαίρι είτε πιθανώς κάποια άλλη στιγμή στο μέλλον» δήλωσε στην ιστοσελίδα ajc.com και συνέχισε:
«Ο Δημήτρης έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό. Εχουμε μιλήσει με τους προπονητές του και παρακολουθήσαμε τους αγώνες του. Εκανε καλή δουλειά και τέλειωσε την σεζόν δυνατά».
