Ιστορική κούπα το Virginia στην παράταση! (vid)

 45456 

Mετά από έναν τελικό-θρίλερ, το Virginia επικράτησε με 85-77 του Texas Tech στην παράταση και κατέκτησε τον τίτλο στο NCAA για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Πρώτος σκόρερ και MVP (pics)

Pefanis Thanksgivng MVP

O τριτοετής Αντώνης Πεφάνης στο Florida Tech, ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του 5ου τουρνουά των ευχαριστιών, αφού αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ και MVP των αγώνων.

To Villanova κυριάρχησε στο NCAA! (vid)

xxx 0

«Πάρτι» στον τελικό του NCAA για το Villanova, το οποίο επικράτησε με 79-62 του Michigan και πανηγύρισε τον τρίτο τίτλο στην ιστορία του. Εκπληκτικός ΝτιΒιτσέντζο με 31 πόντους (5/7 τρίποντα).

Οι επίγονοι του Τζόρνταν

north caroline shampionΌ, τι δεν κατάφερε το Νορθ Καρολάινα στον περυσινό τελικό του NCAA, το πέτυχε φέτος στο Φοίνιξ, νικώντας το Γκονζάκα με 71-65

Πρωτοετής με προοπτικές...

pefanisTo Florida Tech μπορεί να μην κατάφερε τελικά να προκριθεί στην ημιτελική φάση της  Sunshine state conference οφ της περιφέρειά του, αλλά ο Αντώνης Πεφάνης στην πρώτη πανεπιστημιακή χρονιά του είχε μία αξιοπρόσεκτη παρουσία και η ανοδική πορεία του με βάση τη συνολική στατιστική του, έχει αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο και τον προπονητή του Μπιλ Μιμς.

Δύο νίκες για τον Πεφάνη

pefanis1

Με τις δύο συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες που πέτυχε το Florida Teck, το ρεκόρ του είναι 4-3 και ο Αντώνης Πεφάνης συνεχίζει τις εξαιρετικές εμφανίσεις του.

Πεφάνης: Ο μικρός "πάνθηρας" της Φλόριντα

pefanis ellas

Στην πρεμιέρα της περιφέρειας του πανεπιστημίου του, ο Αντώνης Πεφάνης ήταν από τους πρωταγωνιστές στη νίκη του “Florida Tech” (δεύτερη κατηγορία του NCAA), με αντίπαλο το “Eckerd college” (86-84). 

«Προέχει το πρόγραμμα του Wake Forest»

mitoglou

Ο Κώστας Μήτογλου είναι ένας από τους παίκτες που έχουν «κεντρίσει» ήδη το ελληνικό ενδιαφέρον, αλλά ο ίδιος μιλώντας στον Θοδωρή Φελάνη ξεκαθάρισε ότι προτεραιότητά του είναι το πρόγραμμα στο Wake Forest.

Η απογοήτευση του Τζόρνταν για την ήττα (vid)

mjordan

O Μάικλ Τζόρνταν βρέθηκε στις εξέδρες του «NRG Stadium» στο Χιούστον προκειμένου να παρακολουθήσει την προσπάθεια του αγαπημένου του κολέγιου για την κατάκτηση του τίτλου στο NCAA...