«Πράσινη» ισοφάριση στη Λεωφόρο!

apol

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε, στην παράταση, του Ολυμπιακού με 68-65, ανατρέποντας διαφορά 11 πόντων. Η σειρά των τελικών στο 1-1.

Αταμάν: «Είδα τον Μπαρτζώκα να επιτίθεται λεκτικά στον δικό μας team manager, μου είπε 'κι εσύ τα ίδια δεν βίωνες εναντίον της Φενέρ;"

ataman mpartzokas eurokinissi 1

Ο Εργκίν Αταμάν έριξε… φως στα όσα συνέβησαν στη λήξη του ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό αλλά και τη στιγμή έντασης ανάμεσα στον ίδιο και τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Σλούκας: «Δεν ήταν αδιάφορο παιχνίδι για εμάς όπως είπε ο κόουτς Μπαρτζώκας»

sloukasss

Ο Κώστας Σλούκας «κλείδωσε» τη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR επί του Ολυμπιακού, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα play off και μιλώντας για τη σημασία του αγώνα με τους «ερυθρόλευκους».

Έτοιμο να πετάξει για το Final 4 το Περιστέρι!

peristeri12334

Το Περιστέρι Bwin έπαιξε όμορφο μπάσκετ, έδειξε ξανά τον χαρακτήρα του και μέσα σε εντυπωσιακή ατμόσφαιρα, επικράτησε της Βόννης με 90-62 στέλνοντας τη σειρά σε τρίτο ματς.

Πρόβλημα με Αντετοκούνμπο

antetokounmpoooo

Πρόβλημα παρουσιάστηκε με τον Κώστα Αντετοκούνμπο ο οποίος ένιωσε ενόχληση στο γόνατο του δεξιού του ποδιού.

EuroLeague: Τα σενάρια για το play in και ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού αν τερματίσει 2ος

obradovic 1

Τα play in της EuroLeague θα ξεκαθαρίσουν την τελευταία αγωνιστική, με την Παρτίζαν να θέλει ήττα της Εφές ώστε να μπει ως 10η. Πώς θα προκύψει ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού αν τερματίσει 2ος.