Γιατζόγλου: «Εφιάλτης ο Άρης»

giatzogloy

Ο Στηβ Γιατζόγλου λίγο μετά το παιχνίδι με την Κηφισιά, στάθηκε στα συνεχόμενα παιχνίδια που πρέπει να δώσει η ομάδα του, αλλά και στο επερχόμενο παιχνίδι με τον Άρη, που όπως δηλώνει θα είναι δύσκολο λόγο έλλειψης ψηλών.

Επικό «διπλό» για Καβάλα και ελπίδες παραμονής

1380542

Η Καβάλα πανηγύρισε την πρώτη της εκτός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα επικρατώντας του Κόροιβου Αμαλιάδας στην Ήλιδα με 78-72 κι αύξησε κατακόρυφα τις ελπίδες της για παραμονή στην Basket League.

Παρουσίασε τα νέα αποκτήματα η Καβάλα

kavala1

Mε... νέο look θα παρουσιαστεί η Καβάλα στο ντέρμπι με το Λαύριο το απόγευμα του Σαββάτου. Η ΚΑΕ παρουσίασε τα νέα αποκτήματα της ομάδας, με τους τρεις να κάνουν ντεμπούτο στην μεγάλη αναμέτρηση των νεοφώτιστων.

Τριπλό «χτύπημα» η Καβάλα

kavala ksenoi

Οχι έναν, ούτε δύο, αλλά τρεις Αμερικανούς πρόσθεσε στο ρόστερ της η ομάδα της Καβάλας στην προσπάθεια που κάνει γι ανα σώσει την κατηγορία.

Πήρε Ουίλιαμς η Καβάλα

leon

Με μία νίκη σε 11 αγώνες η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη στις τάξεις της Καβάλας. Παρόλα αυτά κανείς δεν χάνει την πίστη του ενόψει της συνέχειας και γι' αυτόν τον λόγο η ομάδα προχωράει σε κινήσεις προκειμένου να «δυναμώσει» το ρόστερ για το δέυτερο μισό της σεζόν.

«Νοσοκομείο» η Καβάλα ενόψει ΟΑΚΑ

steve

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά τρία σημαντικά προβλήματα έχει να αντιμετωπίσει ο Στηβ Γιατζόγλου ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Καράμπουλας: «Έχει δρόμο ακόμα το πρωτάθλημα»

Μπορεί η Καβάλα να έχει βάλει πλώρη για την επιστροφή της στα σαλόνια της Α1 κατηγορίας, ωστόσο ο Βαγγέλης Καράμπουλας (που ήταν εκ των κορυφαίων της νίκης της ομάδας του απέναντι στο Λαύριο) θέλησε να κρατήσει χαμηλούς τους τόνους.

Γενικό προσκλητήριο στην Καβάλα

kavalasxoleio1

Η τελική ευθεία του πρωταθλήματος της Α2 αναμένεται να προσφέρει συνπαρπαστικές στιγμές και η Καβάλα εκ των πραγμάτων θα πρωταγωνιστήσει σε αυτές.