Έξαλλος με την διαιτησία του ημιτελικού ο Ντόντσιτς: «Τώρα η FIBA θα είναι χαρούμενη»

do

Η διαιτητική τριάδα των Λοκατέλι, Κοζλόφσκις και Φερνάντεζ δέχθηκε τα... πυρά του Λούκα Ντόντσιτς, με τον ταλαντούχο Σλοβένο να μην μπορεί να συγκρατήσει τον θυμό του μετά το τέλος του παιχνιδιού.

O Magic Ντόντσιτς έστειλε τη Σλοβενία στο Τόκιο!

doncic

Ο Λούκα Ντόντσιτς και η πρωταθλήτρια Ευρώπης Σλοβενίας δεν πτοήθηκαν από τη φασαρία στην εξέδρα. Ο guard των Ντάλας Μάβερικς έκανε το πρώτο triple double στην ιστορία της Σλοβενίας. Αυτή θα είναι η πρώτη παρουσία των Σλοβένων σε Ολυμπιακούς Αγώνες!

Mamma mia... Italia, σαν σίφουνας στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

ita

Η Ιταλία, με μία απίθανη εμφάνιση, επικράτησε στο Βελιγράδι της Σερβίας και πήρε το εισιτήριο για το Τόκιο. Απίστευτο ματς οι Μάνιον, Πολονάρα και Φοντέκιο. Εκτός Αγώνων οι ασημένιοι Ολυμπιονίκες του 2016!

Φοβερός Βάγκνερ και η Γερμανία στο Τόκιο!

wagnr

Η Γερμανία κέρδισε το Προολυμπιακό τουρνουά του Σπλιτ, επικρατώντας της Βραζιλίας με 75-64 και προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες για πρώτη φορά μετά το Πεκίνο και το 2008!

ΕΟΚ: Αποφάσισε εκλογές στην Λεωφόρο (30/05)!

keo

Με ψήφους 16-5 και αρνητική την παράταξη Φασούλα, η προσωρινή διοίκηση της ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης ενέκρινε τις υποψηφιότητες των αρχαιρεσιών και την διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας στις 30 του μηνός στην έδρα του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού.

Έχασε ο ΠΑΟΚ, καρδιοχτύπησε με Σχίζα

paok ntizon

Ενα μέρος των τελευταίων ελπίδων του για πρόκριση στα πλέι οφ του Basketball Champions League απώλεσε ο ΠΑΟΚ που δεν τα κατάφερε στην Πυλαία απέναντι στην πρωτοπόρο του 4ου ομίλου Ντιζόν, από την οποία ηττήθηκε με 77-84.

Υπόκλιση στη βασίλισσα του κόσμου!

image 2

Ποια να συγκριθεί μαζί της: Η Ισπανία παίζοντας μπάσκετ... Σαϊτάμα «εξαφάνισε» τον Σκόλα και έκανε πλάκα στην Αργεντινή στον τελικό (95-75), κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στην Κίνα και το 2ο Παγκόσμιο Κύπελλο στην ιστορία της!