Με... φόντο τη δεύτερη νίκη οι γυναίκες!

ethniki Gynaikwn proponisi

Πανέτοιμη για την αναμέτρηση με τη Βουλγαρία (25/11, 6μ.μ.) για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2017 είναι η Εθνική Γυναικών.  Η ομάδα του Κώστα Κεραμιδά θα επιδιώξει τη δεύτερη της νίκη στον όμιλο που θα της ανοίξει διάπλατα το δρόμο για την πρόκριση στην τελική φάση.

«Είμαστε έτοιμοι. Ο χρόνος προετοιμασίας ήταν μικρός, μόνο δύο μέρες. Βέβαια τον ίδιο χρόνο είχε και η Βουλγαρία. Το μόνο που προλάβαμε ήταν να συλλέξουμε κάποιες πληροφορίες από τον αγώνα με τη Ρωσία και κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των παικτριών που παίζουν στην Ευρώπη. Είναι μια ομάδα που ταιριάζει σε μας και παίζουν με πρόσωπο στο καλάθι οι περισσότερες ακόμα και οι ψηλές τους παίκτριες» δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής και συνέχισε:

«Στηρίζονται σε μια νατουραλιζέ αθλήτρια, την Κουίν που παίζει στη Νάπολι και έχει θητεία και στο WNBAκαι στην Ιβάνοβα που αγωνίζεται στο ισπανικό πρωτάθλημα. Η Βουλγαρία έχασε με μεγάλη διαφορά από τη Ρωσία, αλλά αυτό δεν θα πρέπει να μας ξεγελάει. Είχαν χαμηλά ποσοστά, τα οποία δεν θα είναι τα ίδια στο αυριανό παιχνίδι. Το γήπεδο θα γεμίσει αύριο και η αποστολή μας γίνεται δυσκολότερη, καθώς λείπει η Σπανού λόγω τραυματισμού. Αν μείνουμε συγκεντρωμένοι έχουμε πολλές πιθανότητες να κερδίσουμε. Έχει να κάνει πολύ με τη δική μας απόδοση η έκβαση του αγώνα».

*Στο άλλο παιχνίδι 6ου ομίλου η Ελβετία στις 9μ.μ. φιλοξενεί τη Ρωσία.