Μπαίνει στη μάχη η Εθνική Γυναικών

gynaikes

Στη μάχη των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ 2017 μπαίνει η Εθνική Γυναικών, καθώς το απόγευμα του Σαββάτου (17.00, ΕΡΤ2) θα αντιμετωπίσει την Ελβετία στο Κλειστό Γυμναστήριο «Τάσος Καμπούρης» της Χαλκίδας.

Η Αγγελική Νικολοπούλου είναι η αθλήτρια που έμεινε εκτός αποστολής  όπως ανακοινώθηκε μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης.  Η πλέι μέικερ του Πρωτέα Βούλας παραμένει, ωστόσο, στη διάθεση του ομοσπονδιακού προπονητή Κώστα Κεραμιδά ενόψει του δεύτερου αγώνα για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2017 που θα γίνει την Τετάρτη στην πόλη Ρούσε της Βουλγαρίας.

«Η Ελβετία είναι μια άγνωστη και συνάμα νέα ομάδα. Δεν έχουμε κάποια εικόνα από την αντίπαλό μας και γι’ αυτό το λόγο το παιχνίδι γίνεται επικίνδυνο. Το ευχάριστο είναι ότι αρχίζουμε τις υποχρεώσεις μας εντός έδρας και αυτό θα μας βοηθήσει ψυχολογικά να εμφανιστούμε όσο γίνεται καλύτεροι στο γήπεδο. Περιμένουμε τη βοήθεια των φιλάθλων να μας στηρίζουν στην προσπάθεια που θα κάνουμε», ήταν τα λόγια του ομοσπονδιακού προπονητή Κώστα Κεραμιδά που συμπλήρωσε αναφορικά με την αυριανή αντίπαλο. «Η ελβετική λίγκα μπορεί να στηρίζεται σε ξένες παίκτριες, έχουν όμως και καλές αθλήτριες και αυτοί και θα πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα τον αγώνα. Σίγουρα η δική μας απόδοση θα παίξει καθοριστικό ρόλο αν και η προετοιμασία μας ήταν περιορισμένη».

*Το μεσημέρι έφτασε στη Χαλκίδα η αποστολή της Εθνικής Ελβετίας και το απόγευμα προπονήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο «Τάσος Καμπούρης».