Τσάμης: «Είμαστε από τα φαβορί για την άνοδο»

 

promitheas tsamis

Ο Προμηθέας Πατρών είναι από τις ομάδες που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 και οι ίδιοι οι παίκτες δεν κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους. Πρώτος και καλύτερος ο Αγγελος Τσάμης.

«Θέλω να πιστεύω πως αυτός είναι ο στόχος μας. Η άνοδος. Ξέρω ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο, όμως, διότι υπάρχουν πάρα πολλές καλές ομάδες. Παραπάνω από 6-7 ομάδες διεκδικούν τον τίτλο. Πιστεύω ότι θα δείξουμε καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια και θα είμαστε μέσα στα φαβορί για την άνοδο» ήταν τα λόγια του έμπειρου γκαρντ στην ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ, ο οποίος μεταξύ άλλων, στάθηκε στη νίκη κόντρα στον Πανερυθραϊκό:

«Το παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο. Ο Πανερυθραϊκός ήταν πολύ μαχητικός, ανεξάρτητα από τη μεγάλη διαφορά που δημιουργήθηκε στο τέλος. Νομίζω ότι παιχνίδι με το παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι. Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι διότι ήταν πρεμιέρα και οι πρεμιέρες κρύβουν κινδύνους. Από εκεί και πέρα, με τη βοήθεια του κοινού της Πάτρας, που γέμισε και πάλι το γήπεδο όπως και στο Κύπελλο, θα πάμε αρκετά καλά. Μας δίνει ώθηση».

Όσο για το επόμενο ματς στη Λιβαδειά; «Το ματς στη Λιβαδειά είναι πολύ δύσκολο. Μπορεί να προέρχονται από ήττα, όμως ξέρουμε ότι διαθέτουν πολύ καλούς παίκτες. Θα πρέπει να δείξουμε την απαραίτητη συγκέντρωση, εάν θέλουμε να πάρουμε τη νίκη».