«Όσο πιο ψηλά μπορούμε»

Ευδιάθετος, χαμογελαστός και ανυπόμονος για τη σεζόν που έρχεται έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Ντομινίκ Ουότερς για λογαριασμό του Άρη. Ο Αμερικανός γκαρντ δεν έκρυψε τη χαρά του για την έλευσή του στην πόλη που θα αποτελέσει το «σπίτι» του για την ερχόμενη σεζόν.

Η χαρά του έγινε ακόμα μεγαλύτερη όταν φίλαθλοι του Άρη, οι οποίοι τον περίμεναν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», του έδωσαν καπελάκι, κασκόλ και πανό της ομάδας. Αφού τους ευχαρίστησε, ο Waters δήλωσε ότι «είμαι ενθουσιασμένος που έρχομαι σε μία τόσο μεγάλη ομάδα. Ο Άρης είναι το μεγαλύτερο κλαμπ στην καριέρα μου και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε τη δουλειά».

Συνεχίζοντας ο 29χρονος γκαρντ, τον οποίο υποδέχτηκε ο τιμ μάνατζερ της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., Βασίλης Βουρτζούμης, επισήμανε: «Έρχομαι σε μία ομάδα με μεγάλη ιστορία και πολύ κόσμο, ο οποίος την υποστηρίζει μαζικά και φανατικά. Έχω συλλέξει πληροφορίες, έχω δει βίντεο στο youtube και ανυπομονώ να παίξω μπροστά σ’ αυτούς τους φιλάθλους. Η πρόκληση είναι μεγάλη για μένα και θα τα δώσω όλα για να πετύχει ο ΑΡΗΣ τους στόχους του. Έχουμε δημιουργήσει ένα αξιόλογο ρόστερ με ποιοτικούς παίκτες, ξένους και Έλληνες και οι απαιτήσεις θα είναι αυξημένες φέτος λόγω Eurocup, οπότε πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε».

Όσο για το μήνυμα που έστειλε στον κόσμο, μετά και από την υποδοχή που έτυχε: «Να μείνετε… τρελοί με την ομάδα και εμείς θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κάνουμε να χαρείτε».