«Πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρωλίγκα!»

«Πεινασμένος» για τίτλους παρουσιάστηκε ο Ντι Τζέι Στρόμπερι λίγο μετά την πρώτη συγκέντρωση του Ολυμπιακού ενόψει της νέας σεζον.

Ο Αμερικανός γκαρντ έβαλε ψηλά τον πήχη λέγοντας ότι θέλει το... τρεμπλ, ενώ μίλησε  τόσο για τον εαυτό του, όσο και για τον Πάτρικ Γιανγκ.

Για την «προαγωγή» του στον Ολυμπιακό:
«Σίγουρα ήταν υπέροχο αυτό που καταφέραμε στην Τουρκία και ανεβάζει την ψυχολογία μου, όμως ο Ολυμπιακός είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Είναι γεγονός ότι δεν μπορείς να παίξεις κάπου ψηλότερα από ό,τι εδώ. Είναι τιμή μου να είμαι μέλος του και να παίζω γι’ αυτόν τον σύλλογο. Είναι συναρπαστικό που θα παίξω με τέτοιους συμπαίκτες. Από την πρώτη μέρα προετοιμασίας ήδη νιώθω πολύ χαρούμενος για όλο αυτό που ξεκινάω».

Για τους στόχους του με τον Ολυμπιακό:
«Θέλω να δουλέψω σκληρά με την ομάδα από την αρχή ως το τέλος για να κερδίσουμε όλους τους τίτλους που θα διεκδικήσουμε. Αυτός είναι ο στόχος, ξεκάθαρα. Πρωτάθλημα και Κύπελλο στην Ελλάδα, αλλά και να πάμε στο Final Four της Ευρωλίγκας για να διεκδικήσουμε ένα ακόμη ευρωπαϊκό. Πιστεύω πως όταν είμαστε όλοι μαζί θα πάνε όλα καλά και θα παρουσιαστούμε έτοιμοι όταν πρέπει».

Για το αγωνιστικό του προφίλ:
«Είμαι ένας παίκτης που καταθέτει πολλή ενέργεια στο παρκέ και αφοσιώνεται στην άμυνα. Φυσικά κάνω και ό,τι μπορώ για να βοηθήσω στην επίθεση, αλλά το κυριότερο χαρακτηριστικό μου είναι η άμυνα. Μου αρέσει να κλέβω την μπάλα και να σκοράρω στον αιφνιδιασμό. Θέλω να κερδίζω και να κατακτώ τίτλους. Θα μπαίνω κάθε φορά στο γήπεδο για να δίνω ό,τι καλύτερο μπορώ και να βοηθώ την ομάδα να φεύγει από το παρκέ νικήτρια».

Για τον Πάτρικ Γιανγκ, που ήταν αντίπαλός του στην Τουρκία:
«Είναι τέρας. Πολύ δυνατό παιδί, που βοηθά πολύ στα πικ εν ρολ και επιθετικά, αλλά και αμυντικά. Είναι πολύ δύσκολο να τον έχεις αντίπαλο, οπότε είμαι πολύ χαρούμενος που θα τον έχω συμπαίκτη κι ανυπομονώ να αρχίσει κι αυτός προπονήσεις».