Το ωραιότερο λεπτό της ζωής μου...μέχρι το επόμενο! (vid)

bloggif 55397c033e45f

64-65 και ο Λαφαγιέτ κάνει το κλέψιμο της ζωής του, πάσα Μάντζαρη και αυτός στον Πρίντεζη για το 66-65 και την προσπέραση του Ολυμπιακού.

Το ΣΕΦ όλο στο πόδι, ένας κύριος δίπλα μου να κλαίει και να φωνάζει ''Ναιιιιιιιιι''. Μετά το ταιμ-αουτ γρήγορο καλάθι της Μπαρτσελόνα. Θα προηγηθούν δύο καλάθια και από τις δύο ομάδες.

5,2'' πρίν το τέλος ο Ναβάρρο εκβιάζει το φάουλ από τον Μάντζαρη. Όλο το γήπεδο στο πόδι. Ο Ναβάρρο με ένα ποσοστό στις βολές κοντά στο 95% χάνει την πρώτη. 68-67 μπροστά οι ερυθρόλευκοι. Ευστοχεί στην δεύτερη. 68-68. 5,2'' όλη η επίθεση για τον Ολυμπιακό. Νέο ταιμ και οι παίκτες των ομάδων στους πάγκους. Δίνουν όρκους νίκης εκατέρωθεν και ξαναμπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο. Μάντζαρης την επαναφορά με πάσα στον Σπανούλη. Παγίδα οι παίκτες της Καταλανικής ομάδας πάνω στο αρχηγό των «πειραιωτών». 2,5'' και ενστικτωδώς βρίσκει τον Σλούκα, ο οποίος θα δώσει μέσα σε ένα δεύτερο πάσα στον «Άγιο Γεώργιο Πρίντεζη» που θα είναι στο τρίποντο.

Η καρδιά σταματά. Η μπάλα παίρνει αυτήν την καμπύλη, αυτήν που κάνει το μπάσκετ να είναι το ωραιότερο άθλημα στον πλανήτη. 71-68. Ο Ολυμπιακός στο F4 της Μαδρίτης. Ο Πρίντεζης αγκαλιά με τους συμπαίκτες του. Οι Αγγελόπουλοι να τρέχουν σαν «παλαβοί» σε όλο το γήπεδο. Εγώ στη θέση μου πίσω από το καλάθι να κοιτάω. Όπως έκαναν και όλοι γύρω μου. Αυτά για σήμερα για μια από τις ωραιότερες μπασκετικές βραδιές. Όποια ομάδα και να υποστηρίζεις αυτό το πανηγυρίζεις.

Εκεί που σταματάει η λογική...