• ΑΕΚ
  • Posted

Μένει ο Ίνγκλις!

inglish

Όλα δείχνουν πως μένουν μόνο κάποιες λεπτομέρειες για να οριστικοποιηθεί η παραμονή του Καρλ Ίνγκλις στην ΑΕΚ όχι μόνο γι' αυτή τη σεζόν, αλλά και για την επόμενη!

Φαίνεται τελικά πως η ΑΕΚ κερδίζει το στοίχημα Ίνγκλις και θα πετύχει την παραμονή του στην ομάδα! Ο Καναδός δεν βρήκε στην αγορά αυτό που ήθελε (κάποια πρόταση που είχε από την Τουρκία προφανώς δεν ήταν αυτό που έψαχνε ούτε αυτός ούτε η σύζυγός του, που δεν ήθελε να πάει εκεί) και από τη στιγμή που η Ένωση έδειξε πως ήθελε να τον κρατήσει, μάλλον αυτό θα γίνει πραγματικότητα.

Το βράδυ της Πέμπτης 18/12, μετά από επαφές που είχαν ο Μάκης Αγγελόπουλος και ο Αλέξης Αλεξίου με τον παίκτη και τον εκπρόσωπό του υπήρξε κατ' αρχήν συμφωνία τόσο στις απολαβές του (θα είναι σημαντικά αυξημένες σε σχέση με τα 20.000 δολάρια που πήρε για τον πρώτο μήνα της συνεργασίας του με την Ένωση, καθώς αυτό ήταν κάτι που ζήτησε ο Καναδός μετά και την πρόσφατη επέκταση του συμβολαίου του Ντούσαν Σάκοτα) όσο και στη διάρκεια του συμβολαίου του, που φαίνεται ότι θα περιλαμβάνει και την επόμενη σεζόν, 2015-16.

Προέκυψε, ωστόσο, ένα πρόβλημα σχετικά με τον τρόπο καταβολής των δόσεων. Το πρόβλημα αυτό δεν επέτρεψε την οριστικοποίηση της συμφωνίας και αναμένεται να διευθετηθεί την Παρασκευή. Εκ πρώτης όψεως δεν κρίνεται ικανό να χαλάσει το deal, αλλά μέχρι να δοθούν τα χέρια καλό είναι να είναι κανείς επιφυλακτικός.

Ακόμα πάντως κι αν ολοκληρωθεί η συμφωνία, ο Ίνγκλις φαίνεται πως δεν θα επισπεύσει την επιστροφή του στην Ελλάδα και θα έρθει στην Αθήνα (μαζί με την οικογένειά του αυτή τη φορά) ανήμερα τα Χριστούγεννα, τρεις μέρες πριν από τον αγώνα με το Ρέθυμνο.