• ΑΕΚ
  • Posted

Σάκοτα... 2017!

dusakota

Όπως σας είχε ενημερώσει εγκαίρως το Basketnews, ο Ντούσαν Σάκοτα έριξε άγκυρα στην ΑΕΚ ανανεώνοντας το συμβόλαιό του μέχρι το 2017 και δηλώνοντας περήφανος γι' αυτό.

Πριν από περίπου δέκα ημέρες το Basketnews σας είχε ενημερώσει ότι ο Ντούσαν Σάκοτα αποφάσισε να μην κάνει χρήση του όρου που προέβλεπε το συμβόλαιό του να φύγει εφόσον έβρισκε άλλη ομάδα και να παραμείνει μέχρι τέλους της σεζόν με προοπτική να... ρίξει άγκυρα εδώ για τα επόμενα χρόνια. Και την έριξε.

Η ΚΑΕ ανακοίνωσε επισήμως την Παρασκευή 12/12 ότι ο Ντούσαν Σάκοτα επέκτεινε το συμβόλαιό του μέχρι το καλοκαίρι του 2017, όπερ σημαίνει ότι για τα επόμενα 2,5 χρόνια θα φορά την κιτρινόμαυρη φανέλα με τον δικέφαλο αετό. Και δηλώνει χαρούμενος γι' αυτό.

"Είμαι περήφανος που θα μείνω για τουλάχιστον 2,5 χρόνια ακόμα στην ομάδα της καρδιάς μου", δήλωσε ο Ντούσαν. "Νιώιθω ευλογημένος που το όνειρό μου γίνεται πραγματικότητα. Όταν είχα έρθει το καλοκαίρι, ένας από τους βασικούς λόγους που είχα πει το ναι ήταν το όραμα της διοίκησης και του κ. Αλεξίου να πρωταγωνιστήσει η "βασίλισσα" και να βασιστεί σε κορμό Ελλήνων παικτών.

Γεγονός είναι ότι η ΑΕΚ ενισχύθηκε και διοικητικά και προπονητικά. Όλα δείχνουν λοιπόν ότι η επιστροφή στους τίτλους και τις μεγάλες διακρίσεις είναι θέμα χρόνου. Χρειαζόμαστε τη στήριξη του κόσμου της ΑΕΚ, που ήταν και παραμένει η μεγάλη δύναμη του συλλόγου". 

Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν και ο πρόεδρος Αλέξης Αλεξίου, που μάλιστα προανήγγειλε και άλλες κινήσεις:

"Πράξαμε το αυτονόητο. Πρόκειται για την πρώτη από μια σειρά κινήσεων που θα πραγματοποιηθούν για να ξαναγίνει η ΑΕΚ όπως την ονειρευόμαστε. Η ΑΕΚ θα επιστρέψει στις μεγάλες διακρίσεις με τον Ντούσαν παρόντα. Άλλωστε ήταν και θα παραμείνει πρωταρχικός μας στόχος η ΑΕΚ να στηρίζεται σε ελληνικό κορμό παικτών".