Μία η άλλη...

darden

Ο Τρεμέλ Ντάρντεν θα συμπεριληφθεί για πρώτη φορά φέτος σε αποστολή του Ολυμπιακού, όμως χτύπησε ο Πετγουέι, έτσι το ερυθρόλευκο... ισοζύγιο παραμένει αμετάβλητο ενόψει του αγώνα με τη Νεπτούνας στη Λιθουανία.

Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση και αποχώρησε από την προπόνηση της Τετάρτης. Ο Αμερικανός έχει μυικό σπασμό και η συμμετοχή του στο παιχνίδι της Παρασκευής με τη Νεπτούνας θα αποφασιστεί ύστερα κι από την προπόνηση στην Κλαϊπέντα. Ενδεχόμενη απουσία του πάντως θα αποτελέσει μέγα πρόβλημα για τον Μίλαν Τόμιτς, αφού λείπει και το άλλο βασικό "τεσσάρι", ο Γιώργος Πρίντεζης.

Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχωρεί το πρωί της Πέμπτης στις 08.15 για τη Λιθουανία (μέσω Κοπεγχάγης) με 13 παίκτες. Ο Μίλαν Τόμιτς θα έχει μαζί του και τον Τρεμέλ Ντάρντεν ο οποίος έχει επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, χωρίς όμως να έχει αποφασίσει ακόμα αν θα τον έχει στην δωδεκάδα.

Ενόψει του πρώτου ταξιδιού του με τον Ολυμπιακό φέτος ο Ντάρντεν έκανε και δηλώσεις:

"Έχασα πολλά παιχνίδια ύστερα από έξι βδομάδες απουσίας και χαίρομαι που είμαι πάλι πίσω, θέλω να βρω και πάλι τη φόρμα μου και να βοηθήσω την ομάδα.

Νιώθω καλά. Μπορώ να επιστρέψω μόνο με ένα τρόπο. Επιθετικά δεν είμαι ακόμα όπως θέλω. Το χέρι μου είναι δυνατό, ο καρπός μου είναι δυνατός, αλλά ξέρω ότι μπορώ να παίξω άμυνα, να έχω σωστές αντιδράσεις στην μπάλα και να τρέξω το γήπεδο. Αν κάνω αυτά τα πράγματα, αν παίξω άμυνα και έχω σωστές αντιδράσεις θα μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα.

Σας ευχαριστώ για όλη τη συμπαράσταση, με τη βοήθεια του θεού θα είμαι ικανός να βοηθήσω την ομάδα και να μείνουν μαζί μας γιατί έχουμε μια μεγάλη σεζόν. Σας ευχαριστώ".