Ευκαιρίες στην Ελλάδα

25/10/15

Τρία από τα ελληνικά παιχνίδια θα μας απασχολήσουν κατά κύριο λόγο στο σημερινό ποντάρισμα που θα έχει και ολίγη από εξωτερικό.

 

ΚΑΟΔ - ΠΑΟΚ παίζουν στη Δράμα με λογικό φαβορί τον ΠΑΟΚ στους 3,5 πόντους. Αίσθησή μας ότι είναι λίγοι, αφού ο ΚΑΟΔ δε θυμίζει την περσινή ομάδα και ακόμα θέλει δουλειά, ο ΠΑΟΚ είναι σε φουλ φόρμα και έστω με την κούραση του μεοσοβδόμαδου αγώνα μπορεί να περάσει εύκολα.

Κόροιβος - Ρέθυμνο στην Αμαλιάδα και οι γηπεδούχοι δίνονται φαβορί στους 2,5 πόντους. Θα συμφωνήσουμε, αφού έχουν δείξει μέχρι τώρα καλοδουλεμένη και δυνατή ομάδα και με την έδρα θα ποντάρουμε ότι θα το πάρουν το ματς με τρεις πόντους.

Στο Πανιώνιος - Τρίκαλα, η λογική του φαβορί ο Πανιώνιος σηκώνει κουβέντα. Με προπονητές να πάνε και να έρχονται, παίκτες να αποκτούνται αλλά όταν παίζουν να γκρινιάζουν αυτοί που έπαιζαν και δεν παίζουν και για να μην κγρινιάζουν να επιλέγεται ο προπονητής του εφηβικού, ειλικρινά δεν είναι σκηνικό που να παραπέμπει σε ήρεμη ομάδα. Τα Τρίκαλα μπορεί να μη θέλγουν, όμως έχουν χαρακτήρα, ξέρουν τι θέλουν και πώς να το πάρουν.

Από το εξωτερικό θα πάμε με το διπλό της Βόννης με τρεις πόντους στην έδρα της Γκέτιγκεν, και με τον άσο των δέκα πόντων της Αρτλαντ επί της Μιντελντόιτσερ.