Και στο βάθος... Σφαιρόπουλος!

sfairo paiktes

Το φλερτ του Ολυμπιακού με τον Σούλη Μαρκόπουλο είναι έντονο και πιθανότατα θα καταλήξει σε γάμο. Αν συμβεί αυτό, τότε το πιο πιθανό είναι να επιστρέψει στον πάγκο του ΠΑΟΚ ο Γιάννης Σφαιρόπουλος!

Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει σύντομα, αφού άλλωστε οι υποχρεώσεις τρέχουν και οι ομάδες δεν μπορούν να μένουν για πολύ ακέφαλες. Αν πάντως ο Σούλης Μαρκόπουλος αποδεχθεί την πρόταση του Ολυμπιακού και ο ΠΑΟΚ συναινέσει (πράγμα που είναι και το πιθανότερο, ειδικά αν ισχύει η πληροφορία πως προκειμένου να φύγει ο Σούλης, θα παραιτηθεί των όποιων απαιτήσεων έχει απο τον "δικέφαλο" από προηγούμενα χρόνια), τότε αυτομάτως ανακύπτει θέμα αντικαταστάτη του στον πάγκο του "δικεφάλου".

Αυτός που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες είναι ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Το όνομά του ήδη κυκλοφορεί, άλλωστε η προπονητική του αξία και το παρελθόν του στον ΠΑΟΚ είναι δύο πολύ βασικά ατού. Ακόμα ο "δικέφαλος" δεν έχει προσεγγίσει τον Έλληνα προπονητή, αφού εκκρεμεί η αποχώρηση του Μαρκόπουλου, φαίνεται ωστόσο πως όταν αυτή οριστικοποιηθεί, το τηλέφωνο του Σφαιρόπουλου θα χτυπήσει.