Σε διατεταγμένη υπηρεσία ο Αναστόποιυλος

Για την προσπάθεια που καταβάλει ο Άρης τον τελευταίο καιρό, η διακοπή του σημερινού αγώνα με τον ΠΑΟΚ, θα είναι πισωγύρισμα, αφού αναμένεται βαριά τιμωρία.

Για την απόφαση του Παναγιώτη Αναστόπουλου να διακόψει το ντέρμπι, μίλησε ο πρόεδρος των «κίτρινων» Λευτέρης Αρβανίτης, ο οποίος στοχοποίησε τον πρώτο διαιτητή.

«Σήμερα είχαμε τον κ. Αναστόπουλο, που ήρθε στο Παλέ με διατεταγμένη υπηρεσία να λήξει το παιχνίδι όπως ήθελε εκείνος. Ο Άρης έχει αρχίσει να βρίσκει το δρόμου και το σύστημα του μπάσκετ αυτό δεν το θέλει. Από τη πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στο γήπεδο είχε σκοπό να δημιουργήσει θέματα και προβλήματα στην ομάδα, με αποκορύφωμα ότι ενώ το γήπεδο είχε αδειάσει σε εύλογο χρονικό διάστημα, γιατί υπήρχαν θέματα ασφάλειας των φιλάθλων επειδή οι δρόμοι ήταν κλειστοί λόγω των παράλληλων εκδηλώσεων (ημιμαραθώνιος). Κάναμε τα αδύνατα δυνατά, τον φωνάξαμε να το δει, το είδε και θεώρησε ότι οι 10-15 που ήταν εκεί δεν τον κάλυπταν και έκλεισε το φύλλο αγώνα. Όταν πήγαμε να του μιλήσουμε, έκλεισε την πόρτα… Ο κ. Αναστόπουλος ήθελε από την πρώτη στιγμή να διακόψει το ματς εις βάρος του Άρη. Το πρώτο πράγμα που μου είπε πριν τον αγώνα ήταν ότι εμείς θα φύγουμε γιατί έπεσε ένα ποτήρι… Είδαμε το βίντεο της δεύτερης διακοπής. Είχε πέσει ένα κομμάτι χαρτί. Ήρθε ως άνθρωπος να εκπληρώσει μια αποστολή».

Συμπαραστάτη στην απόγνωσή του ο πρόεδρος του Άρη βρήκε και από τον ΠΑΟΚ που είναι ενάντια στην αλητεία και αυτών που καταστρέφουν την προσπάθεια μιας ομάδας. Ο Νίκος Σταυρόπουλος ήταν εξοργισμένος.

«Οι ηλίθιοι καταστρέφουν το μπάσκετ, είτε είναι απ' τον Άρη είτε απ' τον ΠΑΟΚ. Εγώ ετοιμάστηκα για να παίξω με 5.000 κόσμο. Αυτό είπα και στους διαιτητές απ' την πρώτη διακοπή. Εγώ θέλω να παίξω με κόσμο το παιχνίδι. Έχω μάρτυρες τους ανθρώπους του Άρη και τον κ. Αρβανίτη».