• ΑΕΚ
  • Posted

Στον αέρα το... ΟΑΚΑ!

oaka

Στην ΑΕΚ διέψευδαν ότι υπάρχει θέμα με το ΟΑΚΑ, πλην όμως... υπάρχει. Είναι άγνωστο πού θα γίνει ο αγώνας με τον Πανιώνιο, ενώ μπορεί να υπάρξει πρόβλημα και στη συμφωνία με τον ΟΤΕ TV!

Το Basketnews σας είχε ενημερώσει εγκαίρως για το ζήτημα που υπάρχει με τη συμφωνία της ΑΕΚ με το ΟΑΚΑ. Μια συμφωνία που ήταν προφορική, δεν επικυρώθηκε ποτέ με υπογραφές, άρα είναι στον αέρα, κι αυτό δίνει πλέον τη δυνατότητα στην απερχόμενη διοίκηση του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου να... κάνει τη δύσκολη!

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρωί της Δευτέρας ο Αλέξης Αλεξίου πήγε στο ΟΑΚΑ με την προκαταβολή που είχε συμφωνηθεί ώστε να πέσουν οι υπογραφές. Όμως στέλεχος της διοίκησης του Κέντρου, που ήταν παρόν, αρνήθηκε να λάβει τα χρήματα και να προχωρήσει στην ολοκλήρωση της συμφωνίας επικαλούμενος την από 25 Σεπτεμβρίου λήξη της θητείας της διοίκησης! Αυτό δείχνει ότι η απερχόμενη διοίκηση του Κέντρου δεν έχει διάθεση περαιτέρω συνεργασίας με την ΑΕΚ καλυπτόμενη πίσω από το ότι στην πραγματικότητα... δεν υπάρχει. Και σημαίνει ότι μέχρι να οριστεί νέα διοίκηση ή να δοθεί παράταση στην απερχόμενη, η συμφωνία δεν μπορεί να ολοκληρωθεί και το κλειστό του ΟΑΚΑ δεν μπορεί να παραχωρηθεί προς χρήση στην ΑΕΚ!

Αυτό δημιουργεί δύο μείζονα προβλήματα στην Ένωση: Α) Δεν μπορεί να ολοκληρώσει τη συμφωνία της με τον OTE TV. Η συμφωνία αυτή λέγεται ότι θα αποφέρει στην ΚΑΕ περί τα 250.000 Ευρώ γι' αυτή τη σεζόν, φαίνεται όμως πως συνδέεται άμεσα με τη χρήση του ΟΑΚΑ ως έδρα. Αν τελικά η ΑΕΚ δεν μπορέσει να χρησιμοποιήσει το ΟΑΚΑ, το πιθανότερο είναι πως θα πάρει και λιγότερα χρήματα από τον ΟΤΕ TV!

Β) Δεν ξέρει σε ποιο γήπεδο θα φιλοξενήσει το Σάββατο τον Πανιώνιο για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος! Το χειρότερο ωστόσο δεν είναι αυτό, αλλά το ότι θα συνεχίσει η ομάδα να περιφέρεται ως τσιγγάνα σε διάφορα αθηναϊκά γήπεδα προκειμένου να κάνει προπόνηση. Κάτι που επεσήμανε και ο Βαγγέλης Ζιάγκος, στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα με τον Κόροιβο, ως σοβαρό πρόβλημα και ως έναν από τους λόγους για τους οποίους η Ένωση αδυνατεί να σταθεροποιήσει την απόδοσή της σε καλό επίπεδο.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ θα επιχειρήσουν να εξασφαλίσουν το κλειστό της Γλυφάδας για τις προπονήσεις των αμέσως επόμενων ημερών και ίσως και για τον αγώνα με τον Πανιώνιο, εφόσον δεν βρεθεί άμεσα λύση με το ΟΑΚΑ. Κάτι το οποίο αποτελεί ασφαλώς την υπ' αριθμόν ένα προτεραιότητα της διοικούσας επιτροπής της ΚΑΕ τα 24ωρα που έρχονται.