Λουκάς off, Νέλσον και Χαραλαμπόπουλος in

Μετά το δυνατό τουρνουά στο Μιλούζ, ο Παναθηναϊκός έχει στρέψει το ενδιαφέρον του στο «Nick Galis Cup» που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στο Αλεξάνδρειο.

Βέβαια ακόμα παραμένει άγνωστο ποιοι παίκτες θα είναι ετοιμοπόλεμοι γι' αυτά τα ματς, αν και θεωρείται βέβαιο ότι ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς δεν πρόκειται να ρισκάρει! Από τη στιγμή που το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν θα είναι αυτό εναντίον του Ολυμπιακού για το κύπελλο, ο προπονητής των «πρασίνων» δεν πρόκειται να πιέσει καταστάσεις.

Από τη χθεσινή προπόνηση απουσίαζε ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, ο οποίος  εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από το πρόβλημα που είχε αντιμετωπίσει πρόσφατα στον τετρακέφαλο. Ο διεθνής σέντερ ακολουθεί θεραπεία και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί τις προσεχείς ημέρες.  

Αντίθετα, παρουσιάζει βελτίωση η κατάσταση των Βασίλη Χαραλαμπόπουλου και ΝτεΜάρκους Νέλσον, με τους δύο παίκτες να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης. Αμφότεροι συγκεντρώνουν περισσότερες πιθανότητες να αγωνιστούν στο τουρνουά, όχι όμως και ο Ει Τζέι Σλότερ που παραμένει εκτός λόγω της θλάσης.

Στο μεταξύ, την Πέμπτη (18/9) το απόγευμα οι «πράσινοι» θα δώσουν ένα κεκλεισμένων των θυρών φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με αντίπαλο τη Μπάμπεργκ.

Βλέπει (;) Τόμπσον

Το πρωί της Τρίτης (16/9) ο δημοσιογράφος Ντέιβιντ Πικ ανέφερε μέσω τουίτερ ότι ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Αμερικανό φόργουορντ (31χρ., 2.03μ.) ο οποίος αγωνίστηκε πέρσι στη Νίζνι έχοντας κατα μ.ο. 11,8 πόντους, 6,8 ριμπάουντ και 2,1 ασίστ στο Eurocup. Όμως σύμφωνα με τους ανθρώπους των «πρασίνων» δεν υφίσταται (τουλάχιστον στην παρούσα φάση) τέτοιο θέμα.