Με τις... ευχές του προέδρου στη Μόσχα!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος από την πρώτη στιγμή εξέφρασε την αισιοδοξία του για την πρόκριση στο φάιναλ φορ της φετινής Ευρωλίγκας. Έχοντας δηλώσει «ποια Ρεάλ και ποια ΤΣΣΚΑ μπροστά στον Παναθηναϊκό» είχε δώσει αυτομάτως και το σύνθημα για την είσοδο της ομάδας στην τελική φάση της διοργάνωσης. 

Το κατά πόσο είναι εφικτό ή όχι θα αρχίσει να φαίνεται μέσα στην ΜΕγάλη Εβδομάδα, όταν ο Παναθηναϊκος δώσει τις πρώτες μάχες απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Πρώτα την Μεγάλη Τετάρτη (16/4) και εν συνεχεία την Μεγάλη Παρασκευή (18/4) στη ρωσική πρωτεύουσα. Στόχος δεν θα μπορούσε να ήταν άλλος από το «σπάσιμο» της έδρας προκειμένου να μεταφερθεί η... υπόθεση της πρόκρισης στο ΟΑΚΑ.

Ο πρόεδρος της «πράσινης» ΚΑΕ βρέθηκε το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας στην προπόνηση του Παναθηναϊκού και εξέφρασε (για μια ακόμα φορά) την πίστη και τη στήριξή του προς όλους τους παίκτες. Από εκεί και πέρα ο Φραγκίσκος Αλβέρτης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του ενόψει της αναχώρησης για τη Μόσχα.