Ο Κλαρκ στο «ερυθρόλευκο» ραντάρ (vid)

clark

Ο Ολυμπιακός εξετάζει πολύ σοβαρά την απόκτηση του Ερλ Κλαρκ, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν σε πρωτάθλημα Τουρκία και Champions League με τη φανέλα της Μπεσίκτας!

Ο Αμερικανός αγωνίζεται στη θέση «4» και ουσιαστικά προορίζεται για παρτενέρ του Γιώργου Πρίντεζη στην συγκεκριμένη θέση. 

Μάλιστα πρόκειται για έναν παίκτη που ταιριάζει απόλυτα στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ, αφού θα μπορεί να συμπληρώνει τον «πρι» με τα διαφορετικά στοιχεία που διαθέτει στο παιχνίδι του. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τρέφει ιδιαίτερη εκτίμηση στον 29χρονο φόργουορντ, αφού -και σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν συλλέξει στον Ολυμπιακό- πρόκειται για πολύ καλό χαρακτήρα. 

Ο Κλαρκ έχει πραγματοποιήσει πολύ καλή σεζόν με την Μπεσίκτας, αφού μέτρησε κατά μέσο όρο 13,8 πόντους και 5,6 ριμπάουντ στο Basketball Champions League. Παράλληλα έχει αγωνιστεί και στο ΝΒΑ με τις φανέλες των Φοίνιξ Σανς, Ορλάντο Μάτζικ, Λος Άντζελες Λέικερς, Κλίβελαντ Καβαλίερς, Νιου Γιορκ Νικ και Μπρούκλιν Νετς. 

Στο ΝΒΑ είχε 4,4 πόντους και 3 ασίστ σε 261 παιχνίδια της regular season. Να σημειωθεί ότι ακόμα δεν έχει γίνει κάποια επίσημη πρόταση, ωστόσο πρόκειται για τον πρώτη στόχο του Ολυμπιακού για τη συγκεκριμένη θέση.