Εξετάζει... Ούκιτς η ΑΕΚ

ukica

Από τη στιγμή που η ΑΕΚ έκλεισε την «τρύπα» στη θέση του σέντερ με την απόκτηση του Δημήτρη Μαυροειδή ο οποίος αναμένεται να υπογράψει την Δευτέρα (ή το αργότερο) την Τρίτη το νέο του συμβόλαιο με την Ενωση, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους και στην απόκτηση γκαρντ.

Αν και ο Τζαμόν Γκόρντον αποτελεί την πρώτη επιλογή του Γιούρι Ζντοβτς, το κασέ του κρίνεται «αλμυρό» ενώ θα πρέπει να περιμένει «τι μέλλει γενέσθαι» με την περίπτωση του Μαλίκ Χέρστον. Ο Αμερικανός φόργουορντ θα περάσει και πάλι από εργομετρικές μετρήσεις και αν και εφόσον τα αποτελέσματα είναι στα ίδια επίπεδα με τις πρώτες θα αποτελέσει παρελθόν!

Άλλωστε υπάρχει ειδικός όρος στο συμβόαλιό του όπου η ΑΕΚ έχει το δικαίωμα να τον αποδεσμεύσει χωρίς αποζημίωση. Αν όμως ο Χέρστον καταφέρει και τις περάσει, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν έτοιμο το Plan B. Όπερ και σημαίνει... Ρόκο Λένι Ούκιτς! Ο Κροάτης γκαρντ παραμένει ελεύθερος και θα ήθελε και εκείνος από τη πλευρά του να επιστρέψει στην Ελλάδα. Εκτος των άλλων πρόκειται για έναν παίκτη με πλούσια εμπειρία από τα ευρωπαϊκά παρκέ και σίγουρα θα αποτελέσει μια καλή λύση για την ΑΕΚ στην προσπάθεια που θέλει να κάνει σε πρωτάθλημα και Champions League.