To «αντίο» της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον Τεόντοσιτς!

te

Ο Μίλος Τεόντοσιτς αποτελεί και... επίσημα παρελθόν από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με την ρωσική ομάδα να ευχαριστεί και να αποχαιρετά τον Σέρβο γκαρντ. Τι δήλωσε και ο ίδιος! 

Ύστερα από έξι σεζόν στην Μόσχα, ο Μίλος Τεόντοσιτς δεν θα φορέσει ξανά τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ και αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ και δη στους Λος Άντζελες Κλίπερς.

Η ομάδα της Μόσχας αποχαιρέτησε τον Σέρβο γκαρντ και δη ο πρόεδρος της ομάδας Αντρέι Βατούτιν.

«Ο Μίλος είχε αναδειχθεί MVP της EuroLeague πριν έρθει στην ΤΣΣΚΑ, αλλά σε εμάς έγινε ο καλύτερος μπασκετμπολίστας της Ευρώπης. Ήμασταν τυχεροί που απολαύσαμε τις ικανότητές του για έξι σεζόν. Είναι πραγματική μεγαλοφυΐα του μπάσκετ, απρόβλεπτος παίκτης, ο οποίος έκανε τα πάντα για να φέρει επιτυχίες στον σύλλογό μας. Ένας πραγματικός ηγέτης που δεν φοβόταν να πάρει την κατάσταση στα χέρια του» δήλωσε ο Αντρέι Βατούτιν, ο οποίος μεταξύ άλλων κατέληξε:

«Θα μου λείψει πολύ τόσο ως παίκτης, όσο και ως άνθρωπος. Είναι μια λυπηρή μέρα. Πριν από έξι χρόνια η ΤΣΣΚΑ πήρε έναν ταλαντούχο παίκτη και δίνει έναν παίκτη που έχει κερδίσει τα πάντα σε όλα τα επίπεδα. Μίλος σου ευχόμαστε υγεία και καλή τύχη...»

Από τη πλευρά του, ο Μίλος Τεόντοσιτς, τόνισε: «Ήταν έξι φανταστικά χρόνια στη Μόσχα. Αφήνω εδώ ένα κομμάτι της καρδιάς μου. Είχα την τύχη να κάνω πολλούς φίλους και να νιώσω πολύ αγάπη από τους οπαδούς. Η ΤΣΣΚΑ με βοήθησε να μεγαλώσω ως παίκτης και να πραγματοποιήσω τα όνειρά μου. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές και όλο το σταφ της ομάδας...»