• NBA
  • Posted

Ο Φουλτζ και ο Μπολ έκλεψαν την παράσταση! (vid)

171

Ολοκληρώθηκε η επιλογή των 60 παικτών στο φετινό Draft με τους Ντόρσεϊ και Βεζένκοφ να επιλέγονται στα Νο. 41 και 57 αντίστοιχα!

Μια εξαιρετική βραδιά για το ΝΒΑ ολοκληρώθηκε! Το Draft του 2017, πέρασε στην ιστορία με τον Ντόρσεϊ να επιλέγεται στο Νο. 41 και τον Βεζένκοφ στο Νο. 57 από Χοκς και Νετς αντίστοιχα. Ωστόσο η βραδιά ξεκίνησε με τους 76ers να επιλέγουν τον Φουλτζ και να δημιουργούν μια τρομερή τετράδα μαζί με τους Τζοέλ Εμπίντ, Ντάριο Σάριτς και Μπεν Σίμονς.

 Αμέσως μετά, οι Λέικερς, επέλεξαν στο Νο. 2 τον Λόνζο Μπολ, όπως και αναμενόταν και έδωσαν σίγουρα μεγάλη χαρά στον πατέρα του! Αμέσως μετά έγινε γνωστή και η μεγάλη ανταλλαγή της βραδιάς. Οι Τίμπεργουλβς απέκτησαν τον Μπάτλερ από τους Μπουλς, παραχωρώντας στην ομάδα τους Σικάγο, τον Κρις Νταν, τον τραυματία Ζακ ΛαΒίν και την έβδομη επιλογή στο φετινό Draft. Στα αξιοσημείωτα της βραδιάς και το γεγονός πως στην πρώτη πεντάδα υπήρχαν μόνο freshmen, ενώ φτάσαμε στο Νο. 12 για να δούμε παίκτη που δεν άνηκε σε αυτή την κατηγορία.

 Επίσης, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έμαθε πως τη νέα χρονιά θα έχει νέο συμπαίκτη τον Γουίλσον, ο οποίος επελέγη από τους Μπακς στο Νο. 17. Από εκεί και πέρα, έκπληξη αποτέλεσε η επιλογή του Ανουνόμπι στο πρώτο μισό από τους Ράπτορς, ενώ αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι στον πρώτο γύρο είχαμε μόλις τρεις Ευρωπαίους!

 Δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες και τους 60 παίκτες που επιλέχθηκαν!