«Δεν φτάνει η καλή προσπάθεια»

sakota inter

Μπορεί η ΑΕΚ να παρουσίασε ένα βελτιωμένο πρόσωπο -κυρίως στην άμυνα- και να απείλησε τον Παναθηναϊκό με την πρώτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά για γίνει το κάτι παραπάνω χρειάζεται και τύχη.

 

ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΓΚΙΟΥΛΕΝΟΓΛΟΥ

Αυτό αποφάνθηκε ο Ντούσαν Σάκοτα μιλώντας στο BasketNews λίγο μετά το τέλος του αγώνα, ενώ στάθηκε και στον εαυτό του ύστερα από όλα όσα είχαν προηγηθεί.

«Κάναμε μια καλή προσπάθεια, ανταποκριθήκαμε σε αυτά που είχαμε πει πριν από το ματς, ωστόσο πρέπει να δούμε τα λάθη μας και να τα διορθώσαμε. Δυστυχώς μας κόστισαν τα χαμηλά ποσοστά στα σουτ. Και όταν παίζεις απέναντι στον Παναθηναϊκό, όσο μαχητικός και αν είσαι, αν δεν βάλεις κάποια κρίσιμα σουτ, δεν μπορείς να κερδίσεις το ματς.Αυτοί τα έβαλαν, εμείς όχι» ανέφερε αρχικά ο αρχηγός της ΑΕΚ και συνέχισε:

«Απέναντι σε τέτοιες ομάδες δεν αρκεί μόνο η προσπάθεια. Χρειάζεται να έχεις και λίγη τύχη αλλά και πάλι δεν ήταν στο πλευρό μας. Τι να κάνουμε; Ελπίζω στο τέλος να γυρίσει...»

Όσο για τα όσα έφερε ο Γιούρι Ζντοβτς; «Προσπαθούμε να είμαστε πιο επιθετικοί στην άμυνα, κρατήσαμε τον Παναθηναϊκό χαμηλά στο σκορ, σχεδόν 20 πόντους κάτω από τον μέσο όρο τους, κάτι το οποίο θεωρούμε μεγάλη επιτυχία. Ομως, αν δεν μπουν τα σουτ στο τέλος, δεν έχεις τύχη...»

Και κατέληξε μιλώντας για την δική του απόδοση: «Πλέον θέλω να εστιάσω στον εαυτό μου και να βρω ρυθμό! Μέχρι τώρα δεν ήμουν καλά με τα όσα είχαν συμβεί...»