Δεν μπορεί εκτός ο ΠΑΟΚ, ξέσπασμα από Άρη

1 kymi paok

Ο ΠΑΟΚ υπέστη μία ακόμα εκτός έδρας ήττα την φετινή σεζόν αυτήν την φορά από την Κύμη, ενώ ο Άρης επικράτησε άνετα του Κολοσσού Ρόδου.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ενώ για ένα ημίχρονο είχε τον έλεγχο στο πρώτο μέρος, δεν μπόρεσε να παίξει άμυνα στο δεύτερο και ηττήθηκε από τους νεοφώτιστους με 93-82.

Στις καλές εμφανίσεις επέστρεψε ο Άρης ο οποίος νίκησε εύκολα 84-60 τον Κολοσσό Ρόδου στο «Nick Galis Hall».

Οι «κίτρινοι» ήταν σοβαροί και δεν δυσκολεύτηκαν σε κανένα σημείο φτάνοντας στην πέμπτη τους νίκη μετά από εννιά αγώνες.

Μεγάλο παιχνίδι στο Ρέθυμνο, με τους γηπεδούχους να χρειάζονται το έξτρα πεντάλεπτο της παράτασης προκειμένου να κάμψουν την αντίσταση του μαχητικού Προμηθέα με 104-97 και να παραμείνουν αήττητοι στο γήπεδό τους. Μάλιστα ήταν η πρώτη φορά τη φετινή σεζόν που οποιαδήποτε ομάδα κατάφερε να ξεπεράσει τους εκατό πόντους, έστω κι αν η αναμέτρηση είχε διάρκεια 45 λεπτών.

Τέλος, ο Απόλλωνας Πατρών νίκησε εντός έδρας την Δόξα Λευκάδας με 74-65. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν πίσω από την αρχή και προσπάθησαν να ανατρέψουν την κατάσταση, αλλά οι παίκτες του Κώστα Μέξα ήταν ψύχραιμοι κι έφτασαν στην τελική επικράτηση.

Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής:

Σάββατο 03/12

Απόλλωνας Πατρών-Δόξα Λευκάδας 74-65

Άρης-Κολοσσός Ρόδου 84-60

Κύμη-ΠΑΟΚ 93-82

ΑΕΚ-Κόροιβος 89-75

Ρέθυμνο-Προμηθέας Πατρών 104-97 (89-89 κ.α.)

Κυριακή 04/12

Κ.Γ. Τρικάλων 17.00 Τρίκαλα BC-Ολυμπιακός Ανδρικόπουλος, Τσαρούχα, Κάρδαρης (Τανατζής)

Κ.Γ. Λαυρίου 19.00 Λαύριο-Παναθηναϊκός Καλδίρης, Παγώνης, Τζιοπάνος (Ελευθεριάδης)