Ρόμπερτς: «Η συμβουλή του Χάινς ήταν να... νικήσω τον Παναθηναϊκό» (pics)

1732513

Ο Μπράιαν Ρόμπερτς βρίσκεται από το πρωί της Παρασκευής (18/8) στην Αθήνα και στις πρώτες του δηλώσεις δεν έκρυψε τους υψηλούς στόχους που έχει με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο Αμερικανός γκαρντ αφού είπε ότι «είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Ξέρω την φήμη και το όνομα που έχει ο Ολυμπιακός, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε όλο τον κόσμο. Είμαι ενθουσιασμένος, όπως και η οικογένειά μου. Ανυπομονώ να αρχίσουμε», στάθηκε στον Βασίλη Σπανούλη:

«Όταν ήμουν εδώ την πρώτη φορά, το όνομά του ήταν ακόμα μεγάλο και ακόμα κάνει τα... δικά του. Ανυπομονώ να γίνω συμπαίκτης του, ξέρω τι άνθρωπος είναι, πόσο ανταγωνιστικός είναι. Ανυπομονώ να παίξω μαζί του».

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για το αν ήρθε σε επικοινωνία με τον άλλοτε συμπαίκτη του στη Μπάμπεργκ και πρώην παίκτη του ΟλυμπιακούΚάιλ Χάινς: «Τον πήρα τηλέφωνο και τον ρώτησα τι σκέφτεται και μου είπε: 'Θα το αγαπήσεις. Παίξε σκληρά, παίξε με πάθος και όλοι θα σε αγαπήσουν. Σιγούρεψε ότι θα νικήσεις τον Παναθηναϊκό'. Μου έδωσε επίσης κάποιες συμβουλές για την οικογένειά μου».

Ο Ρόμπερτς στη συνέχεια αναφέρθηκε στην EuroLeague λέγοντας ότι «ακόμα παρακολουθώ τη διοργάνωση. Δεν είμαι μέρος της τα τελευταία χρόνια, όμως την παρακολουθώ. Το γεγονός πως είδα τον Ολυμπιακό να βρίσκεται στον τελικό με έκανε να θέλω να έρθω εδώ ακόμα περισσότερο. Θέλω να φέρω τίτλους εδώ».

Κλείνοντας στάθηκε στους οπαδούς του Ολυμπιακού: «Είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Το να παίζεις μπροστά σε ένα συναρπαστικό γκρουπ οπαδών και να είσαι μέρος τους... Πραγματικά ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν και να παίξουμε το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας».