«Βλέπει» Ρότσεστι ο Ολυμπιακός

teylor rochestie

Στο ραντάρ του Ολυμπιακού έχει μπει ο Αμερικανός γκαρντ Τέιλορ Ρότσεστι, προκειμένου να «γεμίσει» την περιφέρεια και να αποκτήσει αξιόπιστο σουτ και «σίγουρους» πόντους.

Αλλωστε ήταν ο πρώτος σκόρερ στην Ευρωλίγκα του 2015 με τη φανέλα της Νίζνι ωστόσο δεν μπόρεσε να σημειώσει ανάλογες εμφανίσεις την περσινή σεζόν στην Μακάμπι. Μετά τη απόκτηση του Κεμ Μπιρτς για τη φροντ λάιν, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να κλείσουν και τις άλλες δύο θέσεις που παραμένουν κενές, όπως αυτή στα γκαρντ και αυτή πίσω από τον Γιώργο Πρίντεζη. ματοποιήσει τις κινήσεις τους.

Οι Γιάννης Σφαιρόπουλος και Χρήστος Σταυρόπουλος θα παρακολουθήσουν το Summer League του Λας Βέγκας κι εκεί θα έχουν την ευκαιρία να τσεκάρουν αρκετούς παίκτες, αλλά προς το παρόν έχουν εστιάσει στον Αμερικανό (κάτοχος και διαβατηρίου από το Μαυροβούνιο) γκαρντ ο οποίος έχει συμβόλαιο με την ομάδα του λαού μέχρι το 2018.

Οι τελευταίες πληροφορίες τον θέλουν εκτός πλάνων στην Μακάμπι και μόνο σε αυτήν την περίπτωση ο Ολυμπιακός θα κάνει κίνηση προκειμένου να τον αποκτήσει. Το κασέ του ανέρχεται στο ένα εκατομμύριο ευρώ τον χρόνο...