Αρχική σελίδα   Εισοδος εγγεγραμένων χρήστων στο σύστημα
Αναζήτηση        Επικοινωνήστε μαζί μας
Visiting Greece? Get discounts on hotels and accommodation in Athens, Mykonos, Santorini and other destinations. Click here...
Photo: ICON press
   Λίγο πριν την 22η αγωνιστική

ΚΟΛΟΣΣΟΣ – ΆΡΗΣ (27/03, 16:30, CONN-X)
Μέχρι τη Ρόδο θα ταξιδέψει η ομάδα της Θεσσαλονίκης για να αντιμετωπίσει τον Κολοσσό. Το παιχνίδι φυσικά αναμένεται ντέρμπι καθώς και στην πρώτη τους συνάντηση οι δύο ομάδες δεν είχαν μεγάλη διαφορά στο σκορ όμως ο Άρης είχε αναδειχτεί νικητής με 51-47. Το «Βενετόκλειο» είναι εξίσου σκληρή έδρα με το «Αλεξάνδρειο» οπότε ο Άρης σίγουρα θα δυσκολευτεί να επαναλάβει την επιτυχία του αφού αυτή τη φορά δεν θα έχει το πάνω χέρι.
Δείχνοντας να παραδέχεται τη δυσκολία του αγώνα ο Σφαιρόπουλος αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τα εξής λόγια: «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Εμείς το αντιμετωπίζουμε όπως όλα τα εντός έδρας ματς μέχρι τώρα. Με την απαραίτητη σοβαρότητα, συγκέντρωση και ετοιμότητα να εφαρμόσουμε στο γήπεδο όσα έχουμε σχεδιάσει όλη την εβδομάδα. Ο Άρης είναι μια ποιοτική ομάδα, με έμπειρους παίκτες, ξέρουμε τις δυνατότητές τους και τις αδυναμίες τους. Εμείς θα κάνουμε την προσπάθειά μας όπως πάντα με όλες μας τις δυνάμεις και με τη βοήθεια του κόσμου, που πιστεύω πως θα κατακλύσει το γήπεδο, στο τέλος θα πετύχουμε το στόχο μας».
Για τον άλλον πάγκο οι δηλώσεις του Μπλατ ήταν οι εξής: «Από εδώ και πέρα όλοι οι αγώνες είναι πολύ σημαντικοί για εμάς. Πρόκειται για παιχνίδια -προκλήσεις. Ο Κολοσσός είναι μια ομάδα που έχει κάνει μια πολύ καλή πορεία φέτος. Έχει την πολυτέλεια να δουλεύει μαζί πολύ καιρό και κατ επέκταση παίζει καλό μπάσκετ. Θεωρώ πλεονέκτημα το ότι παίζουν έναν αγώνα την εβδομάδα καθώς έχουν την ευκαιρία να προετοιμάζονται όσο το δυνατόν καλύτερα για το επόμενο ματς. Γνωρίζουμε ότι πρόκειται για έναν πολύ δύσκολο αγώνα. Οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι ώστε να πάρουμε το αποτέλεσμα που χρειαζόμαστε. Όλοι οι παίκτες μπορούν να προσφέρουν, για πρώτη φορά έπειτα από καιρό. Αυτό θα γίνει και στον αυριανό αγώνα καθώς η κατάστασή τους βελτιώνεται».

ΑΕΚ – ΜΑΡΟΥΣΙ (27/03, 17:00, NOVASPPORTS)
Πολύ ενδιαφέρον αγώνας αυτός που θα δοθεί στο Ελληνικό μεταξύ ΑΕΚ και Αμαρουσίου. Η ΑΕΚ δεν έχει καμία σχέση αγωνιστικά με την ΑΕΚ της 9ης αγωνιστικής όταν είχε χάσει από το Μαρούσι με 61-56. Αυτή τη φορά η ΑΕΚ θα κοιτάξει να διορθώσει κάποια πράγματα δείχνοντας σίγουρα σκληρότερο πρόσωπο.
Ο Φάνης Κούμπουρας είπε σχετικά με το παιχνίδι: «Περάσαμε μία ασυνήθιστη εβδομάδα. Το παν είναι να καταφέρουμε να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι, γιατί η ΑΕΚ στην έδρα της έχει φέρει σημαντικά αποτελέσματα».

Γ.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑ – ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ (27/03, 17:00)
Άνευ σημασίας θα είναι ο αγώνας για την Ολύμπια αύριο η οποία αγωνίζεται κόντρα στον Πανελλήνιο. Άλλωστε ο υποβιβασμός της στην Α2 πλέον είναι σίγουρος και η Ολύμπια τώρα καλείται να λύσει τα εσωτερικά προβλήματα που έχουν προκύψει για να σταθεί και πάλι στα πόδια της.
Ο νέος προπονητής της Ολύμπιας, Θρασύβουλος Λιάγκας επεσήμανε: «Πάμε να τελειώσουμε τη χρονιά προσπαθώντας να παρουσιάσουμε μια καλύτερη εικόνα σε αυτά τα τελευταία ματς, παρά τις όποιες δυσκολίες και τα προβλήματα που ως γνωστόν αντιμετωπίζει η ομάδα. Το πρόγραμμα των αγώνων είναι τρομερά δύσκολο, αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό».
Ενώ ο Ζούρος από την πλευρά του είπε: «Το ματς απέναντι στον Γυμναστικό θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Πρέπει να ξεχάσουμε το παιχνίδι με την Γκραν Κανάρια και να είμαστε αποκλειστικά συγκεντρωμένοι στον Γυμναστικό. Είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι για εμάς, όπως κάθε παιχνίδι άλλωστε έως το τέλος. Πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα και να έχουμε ηρεμία στην επίθεση».

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ – ΚΑΒΑΛΑ (27/03, 17:00, ΕΤ1-παράλληλη μετάδοση)
Αποφασισμένες παρουσιάζονται και οι δύο ομάδες για νίκη. Ο Ηλυσιακός από την πλευρά του πιστεύει στις δυνατότητές του και η Καβάλα ποντάρει στην ισχυρή θέλησή της. Το ποιος θα είναι ο νικητής θα διαλευκανθεί στο γήπεδο αφού αμφότεροι είναι της ίδιας δυναμικότητας.
Ο Κουφός σημείωσε: «Δεν χρειάζονται λόγια… Δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα. Η Καβάλα έχει πολύ ποιοτικό ρόστερ, που αποδεικνύει στα τελευταία παιχνίδια, ότι πολλοί παίκτες παίζουν καλά. Εμείς θέλουμε να δείξουμε την εικόνα της ομάδας που θέλει περισσότερο να νικήσει. Γιατί αυτά τα παιχνίδια τα κερδίζει όποιος τα θέλει περισσότερο. Δεν μας νοιάζουν ούτε τα προβλήματα, ούτε ο αντίπαλος. Τώρα μιλάει η καρδιά και η θέληση. Αυτά πρέπει να έχουμε και θα τα έχουμε για να νικήσουμε…».
Τα λόγια του Αλεξανδρή ήταν τα εξής: «Είναι πολύ κρίσιμο για μας αυτό το ματς, όπως και για τον αντίπαλο. Σε αυτά τα παιχνίδια πολλά κρίνονται στις λεπτομέρειες και στο κατά το πόσο θέλει κάποιος τη νίκη. Εμείς δείχνουμε μία σταδιακή και σταθερή βελτίωση και ελπίζουμε ότι αυτή θα συνεχιστεί και σε αυτό το παιχνίδι και θα πάρουμε αυτό που θέλουμε».

ΤΡΙΚΑΛΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (27/03, 17:00, ΕΤ1-παράλληλη μετάδοση)
Χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία θα είναι αυτό το ματς για τον Παναθηναϊκό ο οποίος θα ταξιδέψει μέχρι τα Τρίκαλα για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα. Τα Τρίκαλα ωστόσο επιθυμούν να σταθούν όσο το δυνατόν καλύτερα στο γήπεδο για μια αξιοπρεπή εμφάνιση.
Ο Γιαπλές μιλώντας για το παιχνίδι τόνισε: «Όπως και με τον Ολυμπιακό έτσι και τώρα απέναντι στον Παναθηναϊκό ο στόχος της ομάδας είναι να χαρούμε το παιχνίδι και να αποκομίσουμε αγωνιστικά οφέλη τα οποία θα μας βοηθήσουν στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Θέλουμε η ομάδα να φανεί ανταγωνιστική και να χαρεί το παιχνίδι. Είναι μία καλή ευκαιρία για τους Τρικαλινούς φιλάθλους να δουν από κοντά μία τόσο σπουδαία ομάδα».
Ενώ ο Ζοτς σημείωσε: «Ένα ακόμη παιχνίδι για το ελληνικό πρωτάθλημα, πριν από τη διακοπή. Για εμάς είναι ένας ακόμη σημαντικός αγώνας, καθώς στόχος μας είναι να παραμείνουμε στην κορυφή της βαθμολογίας ως το τέλος της κανονικής περιόδου, ενώ ταυτόχρονα θέλουμε να βελτιωνόμαστε σε κάθε αναμέτρηση. Θα πρέπει να μπούμε στο γήπεδο έχοντας στο μυαλό μας τη λέξη σεβασμός. Πρέπει να σεβαστούμε τους εαυτούς μας πρώτα και να δώσουμε το καλύτερο, αλλά και τους αντιπάλους μας από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό που θα βρισκόμαστε στο παρκέ».

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΠΑΟΚ (27/03, 18:45, ΣΚΑΪ)
Τον ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει αύριο ο Πανιώνιος στο κλειστό της Νέας Σμύρνης για μια αναμέτρηση φωτιά. Όλοι γνωρίζουν πόσο δύσκολο είναι να αλώσεις την έδρα των «κυανέρυθρων» αφού την υπερασπίζονται σαν σκυλιά. Ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να φέρει ξανά το ίδιο αποτέλεσμα που πέτυχε μέσα στην «πυλαία» κερδίζοντας με 75-70.
Για τον ΠΑΟΚ τοποθετήθηκε ο Μαρκόπουλος: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και αν πάρουμε την νίκη θα βλέπουμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία για μία θέση την εξάδα. Ακόμα και αν το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που θέλουμε όμως, υπάρχει η δυνατότητα σε συνδυασμό και με τα αποτελέσματα των υπόλοιπων ομάδων, να πετύχουμε το στόχο μας. Θέλουμε να σταματήσουμε τον γρήγορο ρυθμό του Πανιωνίου για να φθάσουμε στον στόχο μας. Απουσίες θα έχουν και οι δύο ομάδες. Εξαρτάται όμως από μας και να επιβάλλουμε το δικό μας ρυθμό, αλλά και να φέρουμε το παιχνίδι στα μέτρα μας. Σίγουρα οι παίκτες μας αισθάνονται ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες και τους στρεσάρει αυτό, αλλά ταυτόχρονα σημαίνει ότι πρέπει να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι. Όσο πλησιάζουμε προς το τέλος του πρωταθλήματος, θέλουμε τους βαθμούς για να πάρουμε την όσο το δυνατόν καλύτερη θέση στην κανονική περίοδο. Ο Πανιώνιος είναι μία ομάδα που δεν στηρίζεται σε ένα δύο παίκτες. Παίζουν ένα παιχνίδι ομαδικό που μεταφέρουν το παιχνίδι τους σε πολλούς διαφορετικούς τομείς. Αν σε κάποιον παίκτη δεν δώσεις την ανάλογη σημασία ίσως να αποβεί μοιραίο στην εξέλιξη του παιχνιδιού. Εμείς ελπίζουμε τους βασικούς τους συντελεστές τους να τους κρατήσουμε μακριά από τον καλό τους εαυτό».


  Σχόλια επισκεπτών...  (Δοκιμαστική λειτουργία. Παρακαλώ Ελληνικούς χαρακτήρες και τίτλους)


 

Δεν υπάρχουν σχόλια γι΄αυτό το άρθρο ακόμα...  



 Προσθέστε το δικό σας σχόλιο


 
Quick Links: Home | Ειδήσεις | Α1 Ανδρών | Α2 Ανδρών | Α1 Γυναικών | Α2 Γυναικών | Βαθμολογία | Ατζέντα | Το θέμα του μήνα | Επικοινωνία

Η σελίδα δημιουργήθηκε σε 0.404 δευτερόλεπτα
Ο κώδικας αυτού του Web site στηρίζεται στο CyborgON WEB
Copyright © 2010 Las Multieditions. All rights reserved.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Α.Ε.Κ. | ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ | ΜΑΡΟΥΣΙ | ΑΡΗΣ | ΠΑΟΚ | ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ | ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ | ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ | ΟΛΥΜΠΙΑ | ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ | ΕΣΠΕΡΟΣ | Α.Σ. ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΙ | ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ | Α.Ο. ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ | ΕΥΡΥΑΛΗ Α.Γ.Ο.Γ. | ΦΑΡΟΣ | ΕΝΩΣΗ ΑΜΦΙΑΛΗΣ | ΔΑΦΝΗ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ | Φ.Ο.Τ. ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ | Α.Ο. ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ | Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ | Α.Ο. ΑΜΥΝΤΑΣ | ΑΕΛ 1964-Γ.Σ. |
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ 2004-2005 | ΕΣΑΚΕ

INTERNATIONAL: ULEB | FIBA | NBA